Friends of Executive nyanställer - Digital Marketing Specialist till vårt team i Malmö

Friends of Executive är stolta över att hälsa Stina Mångs välkommen som ny kollega i rollen som Digital Marketing Specialist i bolaget med start den 7 december 2023.

Stina har flera års värdefull erfarenhet och kunskap med sig inom marknad och projektledning från både internationella bolag och digitala byråer. Stinas karriär startade på Deloitte med fokus på employer branding, därefter har karriären präglats av olika roller inom projektledning, marknadsföring och kommunikation. 

I sin roll som Digital Marketing Specialist kommer Stina att arbeta med Friends of Executives digitala närvaro och varumärkesbyggande samt vara en nyckelperson i planeringen och genomförandet av bolagets tjänster avseende Friends medlemsaktiviteter och utbildningar för VDs, styrelser och företagsledningar.

"Vi är väldigt glada för att välkomna Stina till vårt team”, säger Anette Juul-Möller COO på Friends of Executive. "Med Stinas kunskap och erfarenhet inom både marknadsföring och projektledning kommer vi att fortsätta bygga en stark närvaro mot marknaden samt optimera och vidareutveckla vår leverans inom våra tjänsteområden. Vi har högt fokus på att bygga en genuin, nära och framtidssäker relation med våra kunder med tydligt fokus på kvalitet och värde- och kunskapshöjande aktiviteter. Med Stina i teamet är vi övertygade om att kunna möta och kommunicera med våra kunder enligt våra högt uppsatta kvalitetsmål”, menar Anette.

Stina kommer allra senast från en roll som marknadskoordinator på Saint-Gobain Ecophon där hon haft stort fokus på branding, varumärkesstärkande aktiviteter och utveckling av bolagets digitala kommunikation i sociala medier. Dessförinnan var Stina projektledare inom digital marknadsföring och har därifrån värdefull kunskap kring att utveckla digitala marknadskanaler.

”Det är otroligt roligt att bli en del av Friends of Executive, säger Stina. “Friends värme och genuinitet genomsyrar allt företaget gör och jag är mycket stolt över att nu vara en del av teamet. Det känns extra roligt att komma in i bolaget just nu då vi fyller 10 år under 2024. Något som jag också ser fram emot är såklart att träffa och lära känna alla medlemmar och kunder till Friends of Executive” 

Stina kommer att vara baserad på Friends of Executives huvudkontor i Malmö.

För mer information, kontakta gärna:

Anette Juul-Möller, COO på Friends of Executive
E-post: anette.juul-moller@friendsofexecutive.se

Tillbaka till bloggen