Besök hos vår vän Johan Nyman, VD på INR

INR, ursprungligen inredningsglas, startades på sent 1980-tal av två designentreprenörer i en skånsk verkstad för att tillhandahålla innovativa glaslösningar för kontor och hotell. Företaget växte snabbt, blev nordisk marknadsledare inom duschlösningar och breddade sitt sortiment till att omfatta badrumsinredning.

Runt samma tid började Aspen tillverka badrumsmöbler, och båda företagen upplevde snabb tillväxt tack vare en kombination av kvalitet och modern nordisk design. 2017 slogs INR och Aspen samman under namnet INR Iconic Nordic Rooms. Tre år senare förvärvades de av Dansani, vilket gjorde koncernen till Nordens största inom badrumsmöbler och duschlösningar, med produktion i Malmö och Jönköping.

Vi besökte Johan Nyman, VD på INR på deras kontor och lager i Malmö. Så här beskriver Johan Nyman hur han kom i kontakt med Friends of Executive:

"Jag fick tipset att ta kontakt med Jimmy Oldén då jag var i behov av hjälp att rekrytera en ny CFO.  Jimmy och Per Söderström dök upp på kontoret och dessa herrar fångade mitt intresse, och historien om nätverket resulterade i inträdet. I min roll som VD vill jag utveckla nya erfarenheter och vad kan vara bättre än att gå med i ett nätverk som Friends of Executive."

Till INR har Friends of Executive genomfört både rekrytering och second opinion.

DSC03061 (kopia)

Tillbaka till bloggen