Friends of Executive presenterar VD-träff på temat Framtidens Ledarskap

Friends of Executive, Sveriges främsta nätverk för VD:ar och ledare, är stolta över att presentera en exklusiv halvdagsträff med temat "Framtidens Ledarskap: Att Bygga Förtroende i Polykriser." 

I dagens komplexa värld är ämnet "Framtidens Ledarskap: Att Bygga Förtroende i Polykriser" av avgörande betydelse. Kriser, inklusive polykriser, påverkar människors mentala och emotionella hälsa. Ledare måste förstå och hantera dessa påverkningar. Samtidigt är teknologisk utveckling och integrationen av AI-teknik i verksamheter allt viktigare och kräver förberedelse för dess påverkan och möjligheter. Dessutom, med en arbetskraft som omfattar flera generationer med olika värderingar, är effektivt ledarskap en nyckelkomponent för att skapa en inkluderande arbetsmiljö och hållbar framtid. Detta ämne är avgörande för att utbilda och stödja ledare som kan hantera dessa utmaningar och forma en bättre framtid.

Denna spännande halvdagsträff är speciellt utformad för medlemmar i Friends of Executive och samlar erfarna och framtidsinriktade företagsledare för att utforska de komplexa utmaningar och möjligheter som framtidens ledarskap innebär.

Under evenemanget kommer deltagarna att få ta del av ett inspirerande program med framstående talare och gäster som kommer att fördjupa förståelsen för hur ledarskapet måste anpassas i en värld som ständigt förändras. Vi kommer att dela insikter, utbyta erfarenheter och diskutera framtidens ledarskap tillsammans med andra ledare, vilket ger en unik möjlighet att forma sin egen ledarskapsutveckling.

DSC01020 (kopia)   DSC01977-Edit (kopia)

Dagens höjdpunkter inkluderar:

  • Thimon de Jong, grundare av WHETSTON / Strategic foresight, kommer att föreläsa om "Framtidens Ledarskap i 'polycrisis'-tider." Han kommer att utforska hur ledare kan bygga och upprätthålla förtroende, integrera AI-teknik i sina verksamheter och engagera flera generationer inom organisationer i en värld som ständigt förändras.

  • Bert Nordberg, medgrundare och styrelseordförande för Sigma Connectivity samt styrelsemedlem i SAAB och Axis Communications, kommer att dela med sig av sin omfattande erfarenhet inom företagsstyrning och ledarskap. Han kommer att betona behovet av anpassat ledarskap och nya krav på VD och styrelser.

  • Moderator Kattis Ahlström kommer att leda diskussionerna och se till att evenemanget flyter smidigt.

Friends of Executive är stolta över att samarbeta med strategiska partners och sponsorer för att göra detta evenemang möjligt. Vi ser fram emot en givande och inspirerande halvdag där vi tillsammans utforskar framtidens ledarskap.

För att anmäla dig till evenemanget och för mer information, besök vår webbplats och ansök om medlemskap här.

Kontakt: Friends of Executive
E-post: hello@friendsofexecutive.se
Webbplats: www.friendsofexecutive.se

Följ oss på LinkedIn och Instagram för uppdateringar och nyheter.

Om Friends of Executive: Friends of Executive är ett exklusivt nätverk för VD:ar och företagsledare i Sverige. Vårt mål är att skapa en plattform där ledare kan mötas, dela erfarenheter och utvecklas tillsammans för att skapa långsiktig framgång.

Tillbaka till bloggen