Friends of Executive tillsätter COO för framtida stark tillväxt

Friends of Executive är stolta över att meddela att Anette Juul-Möller har tillträtt som företagets Chief Operating Officer (COO) med start den 1 maj 2023.

Anette kommer att tillföra mycket värdefull kunskap och erfarenhet till Friends of Executive med sin långa och gedigna erfarenhet som ledare med över 20 års erfarenhet inom IT-branschen. Anettes karriär startade på Deloitte med fokus på IT-säkerhet, informationssäkerhet och Risk Management. Därefter har karriären präglats av olika ledande roller inom flera specialistområden såsom infrastruktur, Cloud och Quality Assurance.

I sin roll som COO kommer Anette att arbeta nära VD, Jimmy Oldén, för att vidareutveckla verksamheten med målsättningen att stärka Friends of Executives position och möjliggöra expansion på nya marknader med nya tjänster.

"Friends of Executive är mycket nöjda med att välkomna Anette som COO", säger Jimmy Oldén, VD för Friends of Executive. "Med hennes bredd inom flertalet aktuella kompetensområden, samt hennes imponerande operativa ledarskapsförmåga, entreprenörskap och omfattande erfarenhet av att bygga framgångsrika team och starka tillväxtbolag, är vi övertygade om att Anette kommer att stärka vårt företag i vår fortsatta expansion och bli en nyckelspelare i företagets framtida utveckling." 

Anette har i sin senaste roll varit VD på ADDQ, numera QESTIT, med fokus på att driva och expandera verksamheten inom InfoSec och Quality Assurance. Dessförinnan var Anette Business Manager i det entreprenörsdrivna tillväxtbolaget Qlue inom Qgroupkoncernen. Utöver ovan nämnda roller har Anette under 10 års tid drivit eget bolag och etablerat ett franchisekoncept i Sverige.

"Jag är mycket stolt över att bli en del av Friends of Executive", säger Anette. "Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med hela teamet på Friends och bidra till att företaget fortsätter att växa och utvecklas mot nya mål. Friends of Executive har skaffat sig en stark position på den svenska marknaden och har ett högt förtroende hos framgångsrika företagsledare, vilket ger oss goda förutsättningar att växa vidare företaget på ett framgångsrikt sätt.”

Anette kommer att vara baserad på Friends of Executives huvudkontor i Malmö, ingå i ledningsgruppen och rapportera direkt till VD.

För mer information, kontakta gärna:

Jimmy Oldén, VD på Friends of Executive
E-post: jimmy.olden@friendsofexecutive.se
Telefon: +46 (0) 739 94 66 86

Anette Juul-Möller, COO på Friends of Executive
E-post: anette.juul-moller@friendsofexecutive.se
Telefon: +46 (0) 709 603 203

Tillbaka till bloggen